Logo
Reklama

BABIČKINA POLIEVKA s pečeňovými haluškami: Uvarte ju podľa výnimočnej kuchárky Szidi Tobias

Kuracia polievka na nedeľu

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Čakala nás na krásne prestretom stole v obrovskej porcelánovej mise, uvarená z kuracích drobov, domácej zeleniny. A babička do nej zarobila fantastickú pečeňovú plnku,“ spomína Szidi.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás