Úžasné LETO MAROŠA KRAMÁRA: S deťmi na dobrej zmrzke alebo pri grile a s priateľkou...
5. 8. 2023, 12:04 (aktualizované: 31. 5. 2024, 9:31)

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CvAM8fSKexJ/
Obľúbený herec Maroš Kramár je aj známy gurmán. Vo svojom dome pri jazere si vychutnáva leto v spoločnosti svojich najbližších aj pri dobrom jedle. Len sa pozrite!
Zdroj: https://www.instagram.com/p/CEMWa3XHy0U/
Zdroj: https://www.instagram.com/p/Cu7uZE1rmCe/
Zdroj: https://www.instagram.com/p/CQsxUDGr20O/
Galéria k článku

Zdroj: NMH
Obľúbený a stále vychytený herec Maroš Kramár je hrdým otcom troch detí – dcéry Tamary (24) a synov Timura (22) a Marka (15), ktoré má s bývalou manželkou Natašou Nikitovou.
Ako sa na svojom Instagrame občas rád pochváli, miluje s nimi tráviť čas vždy, keď je to možné. A rád pre nich aj niečo dobré ukuchtí - o Marošovi sa vie, že je šikovný grilmajster.
A takto to uňho na terase vyzerá, keď dostane chuť na sladké...
Ako si známy herec ešte rád vychutnáva leto? Máme aj SUPER RECEPT na jeho milované prázdninové fliačky!

Zdroj: NMH
„Mamine domáce fliačky s kapustou som mohol jesť stále dokola a bez hanby si ich vypýtam aj dnes. No keby som, nedajbože, neobstál, poradím si s nimi sám,“ usmieva sa Maroš Kramár.
"... pri akejkoľvek snahe ich však nikdy neurobím, ako to dokáže moja mama. Ona je nepochybne tá najlepšia kuchárka na svete! Svojimi fantastickými fliačkami mi spravila radosť kedykoľvek. Vždy museli byť bohato posypané práškovým cukrom,“ spomína na detské časy Maroš. A páči sa, tu je RODINNÝ RECEPT!
Kapustové fliačky nasladko
Zdroj: Laura Witteková
Kapustové fliačky podľa Maroša.
PRE CELÚ RODINU, PRÍPRAVA 35 MINÚT, VARENIE 25 MINÚT
Potrebujete:
NA FLIAČKY:
- 150 g hrubej múky
- 150 polohrubej múky (+ na pomúčenie)
- 2 vajcia
- 110 ml vlažnej vody
- soľ
NA SKARAMELIZOVANÚ KAPUSTU:
- pol hlávky kapusty
- 100 g trstinového cukru
- čierne mleté korenie
- mletá škorica
- olej
- práškový cukor na posypanie
POSTUP:
- Zmiešajte všetky suroviny a vypracujte nelepivé, pružné cesto. Nechajte ho asi 15 minút odpočívať, aby sa z neho uvoľnil lepok. Bude sa s ním lepšie pracovať.
- Cesto rozdeľte na dva bochníky. Každý rozvaľkajte na hrúbku 1 mm a zvrchu trochu pomúčte. Cesto rozkrájajte na pásy široké 6 cm a uložte ich na seba. Takto ich rozkrájajte na pásy široké 1 cm, otočte ich a rozkrájajte na štvorčeky. Rozhádžte ich po pomúčenej doske, aby sa nelepili.
- Kapustu nastrúhajte. Cukor nechajte skara-melizovať. Keď zhnedne, prilejte do kastróla olej, aby sa nespálil. Pridajte kapustu, osoľte, podlejte vodou a poduste. Takmer mäkkú kapustu okoreňte a poprášte mletou škoricou. Dobre premiešajte a nechajte odpariť vodu.
- Fliačky uvarte v osolenej vode. Potom ich poriadne premiešajte so skaramelizovanou kapustou. Na tanieri posypte práškovým cukrom a môžete servírovať. Dobrú chuť!