Logo
Reklama

Aj PIZZA ZDRAŽELA: Upečte si DOMÁCU, máme SUPER RECEPT z vychýrenej pizzerie v Stupave!

Pizza z vychýrenej stupavskej pizzerie chutí ako sen.

Zdroj: Archív P.M.

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Ako pripraviť dobrú pizzu? Ani to najlepšie cesto a kvalitné suroviny ešte nie sú zárukou. Najdôležitejšie je vedieť upiecť ju,“ hovorí majiteľ vychýrenej pizzerie Il Galeone v Stupave. Upečte ju podľa neho!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás