Logo
Reklama

Aby VIANOČNÁ RYBA krásne voňala: Toto je veľmi dôležité!

Chutné a dobré mäso máva kapor s váhou do troch kíl.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Vianočná ryba patrí na štedrovečerný stôl vo väčšine našich domácností. Ktoré ryby sú okrem kapra a filé ešte vhodné a na čo si dať pri ich kúpe pozor?

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás