Logo
Reklama

Rýchly KOLÁČIK NA VÍKEND? Tento FANTASTICKÝ MREŽOVNÍK máte na stole o 30 minút!

Mrežovník so slivkáčom

Zdroj: Dobré jedlo/Peter Šimončík

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Tento jednoduchý koláč pečiem asi od desiatich rokov. Netreba doň žiaden tvaroh a domáceho lekváru bolo v dome, chvalabohu, vždy habadej,“ rozprávala nám teta Paluška, keď sme u nej koštovali túto úžasnú dobrotu. Jej mrežovník si jednoducho musíte upiecť!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás