Logo
Reklama

5 druhov JARNEJ ZELENINY, ktorú by ste mali jesť DENNE: ZHODÍTE do plaviek!

Mladá mrkva.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nenápadná zelenina sa pýši kopu zdravotných benefitov. Stavíme sa, že TOTO všetko ste o jarnej cibuľke, mrkvičke , špargli, reďkovke či kalerábe netušili.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás