Reklama

20 MINÚTOVÝ KOLÁČ s jahodami: RECEPT šéfcukrárky z Pečie celé Slovensko je geniálny!

Jahodový koláč od šéfcukrárky z Pečie celé Slovensko,

Zdroj: Shuttesrtock

Reklama
Katarína Brunovská

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Milujem jahody! A v tomto bretónskom koláči far aux fraises sú absolútne mňam," hovorí Natacha Pacal, odborná garantka šou Pečie celé Slovensko a výnimočná cukrárka s francúzskymi koreňmi po otcovi. Jej koláč si musíte upiecť!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    BUBLANINA od Katky Brychtovej: TOP RECEPT po jej babičke! Teaser
    Zdroj: NMH

    Všimli ste si ju v šou Pečie celé Slovensko? Natacha je jej odbornou garantkou. Výnimočná cukrárka s francúzskymi koreňmi po otcovi však na našej sladkej scéne žiari už roky. V bratislavskej Natacha Pacal patisserie ponúka dezerty, v ktorých zúročuje skúsenosti z prestížnej cukrárskej školy ENSP. Tam študovala pod vedením cukrárskych majstrov z celého sveta! A čím jej urobia radosť iní? „Moja mamina svojimi slimákmi s bylinkovým maslom. A keď pripraví huspeninu, niet mi pomoci. Niekedy premýšľam, prečo som ju ochutnala až po štyridsiatke :-)”

    Zdroj: Archív N.P.

    Odborná garantka šou Pečie celé Slovensko Natacha Pacal.

    Článok s jej receptom pokračuje na ďalšej strane >>>

    Video Player is loading.
    Stream Type LIVE
    Advertisement
    Current Time 0:00
    Duration 0:00
    Remaining Time 0:00
    Loaded: 0%
      • Chapters
      • descriptions off, selected
      • subtitles off, selected
      Najlepší JAHODOVÝ DŽEM: Bez chémie a priamo od pestovateľky! Teaser
      Zdroj: NMH

      Jahodový far aux fraises

      Zdroj: Shuttesrtock

      Jahodový koláč od šéfcukrárky z Pečie celé Slovensko,

      6 PORCIÍ, PRÍPRAVA 15 MINÚT, PEČENIE 20 MINÚT

      Potrebujete:

      • 5 vajec
      • 150 g kryštálového cukru
      • 150 g masla (rozpusteného)
      • 120 g hladkej múky
      • 500 g mlieka
      • 1 vanilkový struk
      • 600 g jahôd

      Článok s postupom pokračuje na ďalšej strane >>>

      Video Player is loading.
      Stream Type LIVE
      Advertisement
      Current Time 0:00
      Duration 0:00
      Remaining Time 0:00
      Loaded: 0%
        • Chapters
        • descriptions off, selected
        • subtitles off, selected
        KYSNUTÉ JAHODOVO-REBARBOROVÉ KOLÁČIKY mäkučké ako obláčik. - TEASER

        Zdroj: Shuttesrtock

        Jahodový koláč od šéfcukrárky z Pečie celé Slovensko,

        POSTUP:

        1. Vajcia s cukrom vyšľahajte do peny. Primiešajte maslo a preosiatu múku. Mlieko zohrejte s vanilkou a primiešajte k múčnej zmesi – už bez struku.
        2. Do formy rozložte nakrájané jahody, zalejte zmesou a pečte v rúre vyhriatej na 200 °C asi 20 minút. Dobrú chuť!

        Vyskúšajte ďalšie tipy na sladké SEZÓNNE PEČENIE z Dobrého jedla:

        Autor článku

        Katarína Brunovská

        redaktorka magazínu Dobré jedlo
        Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.