Logo
Reklama

20 MINÚTOVÝ KOLÁČ s jahodami: RECEPT šéfcukrárky z Pečie celé Slovensko je geniálny!

Jahodový koláč od šéfcukrárky z Pečie celé Slovensko,

Zdroj: Shuttesrtock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Milujem jahody! A v tomto bretónskom koláči far aux fraises sú absolútne mňam," hovorí Natacha Pacal, odborná garantka šou Pečie celé Slovensko a výnimočná cukrárka s francúzskymi koreňmi po otcovi. Jej koláč si musíte upiecť!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás