Parádne „LEPEŇÁKY“ na výlety po Slovensku: Zabudnite na chlieb so salámou!

S týmito plnenými sendvičmi prežijete stanovačku, dlhú túru v horách, piknik pri vode i náročný cyklistický výlet, na ktorý sa chystáte. K tomu zo dve jablká a fľašu vody – a ste vybavení ako sa patrí! Ktorý z tých vo fotogalériisi zabalíte do batohu?

AVOKÁDOVÁ NÁTIERKA

4 PORCIE

  • 1 zrelé avokádo
  • šťava z citróna
  • 2 lyžice topeného syra
  • 2 vajcia natvrdo
  • 1 lyžička dijonskej horčice
  • 2 lyžice na jemno nastrúhaného parmezánu
  • soľ, mleté čierne korenie

1. Zrelé avokádo prepolte, vyberte kôstku a vyberte dužinu.

2. Avokádovú dužinu roztlačte vidličkou, pokvapkajte citrónovou šťavou, osoľte a okoreňte. 

3. Dobre premiešajte so syrom, nasekaným vajcom natvrdo a horčicou. Nakoniec vmiešajte parmezán. Môžete dochutiť strúčikom pretlačeného cesnaku.

Sledujte dobré jedlo
na instagrame

Prejsť na profil

Sledujte dobré jedlo
na instagrame

Prejsť na profil