Logo
Reklama

Upečte si PISTÁCIOVÉ KOLIESKA! Sú lepšie ako dubajská čokoláda

Pistáciové kolieska si zamilujete.

Zdroj: Monika Fajdová / sweetlifeofmimi

Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Na tento jednoduchý pistáciový recept dokonca nepotrebujete ani nezohnateľné kataifi!

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Výber pre vás