Logo
Reklama

Upečte PANETTONE: Vianočný taliansky koláč šťastia a hojnosti!

Tradičný taliansky koláč Panettone sa pečie na Vianoce.

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Legendárny koláč Panettone má svoj pôvod v Taliansku, kde ho pečú tradične na Vianoce. Populárny je aj u nás a pripraviť si ho môžete aj doma!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás