Tuniaková nátierka: Recept, v ktorom rybinu ani neucítite
Chceli by ste jesť ryby, ale prekáža vám ich silná aróma? V tejto tuniakovej nátierke, vám nebude vadiť vôbec nič!
- 10 min.
- porcie: 5
- Stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 2 kskonzervy tuniaka v olivovom oleji
- 2 kskopcovité lyžice smotanového syra
- 2 lyžicenastrúhaného údeného čedaru
- 1 lyžicaplnotučnej horčice
- 2 ksšalotky
- 1 ksmorská soľ
- 1 ksčerstvo pomleté čierne korenie
- 1 ksmenšia fialová cibuľa a klíčky reďkovky na ozdobenie
- 1 kspečivo na podávanie
Postup
krok
Tuniaka čiastočne zlejte z oleja a preložte do misky. Pár väčších kúskov ryby odložte. Pridajte smotanový syr, nastrúhaný čedar, horčicu, najemno nakrájané šalotky. Jemne osoľte a okoreňte. Všetko najemno rozmixujte.
krok
Nátierku preložte do misky (alebo naspäť do konzervy), vmiešajte do nej odložené kúsky tuniaka, posypte tenkými kolieskami fialovej cibule a klíčkami reďkovky. Podávajte s čerstvým pečivom.
Najnovšie video
Odporúčame vám
Výtvory z našej kuchyne
zobraziť viac
Neodolateľné JAHODY: Skúsite ich takto naaranžovať do nepečenej torty?

Máte radi špargľu? Kráľovská zelenina je na vrchole sezóny!
