Logo
Reklama

Talianské RIZOTO zo špeciálnej ryže: Tu ho máme!

Hráškovo-mätové rizoto

Zdroj: Laura Witteková

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Obľúbené jedlo pôvodom zo severného Talianska sa pripravuje zo špeciálnej ryže, ktorá má vysoký obsah škrobu.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás