Logo
Reklama

Svetové POLIEVKY: Základom každej je silný VÝVAR

FRANCÚZSKA CIBUĽAČKA

Zdroj: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Varia ich v rôznych kútoch zemegule a chutia naozaj „svetovo“. Korene má na Ukrajine, tradične ho varia v Rusku i Bielorusku. Hádam každá rodina má vlastný recept na túto sýtu a hustú polievku a aj u nás máme ten svoj. Boršč s jabĺčkom varím už mnoho rokov a chutí každému. Určite ho vyskúšajte!

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás