Logo
Reklama

Sladký bozk na rozlúčku s letom: Francúzsky CITRÓNOVÝ TART je božský!

Francúzsky citrónový tart.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Svieži citrónový dezert ako z chic francúzskej cukrárne je správna voľba na rozlúčku s letom. Je to láska na prvé ochutnanie, a možno z nej bude aj niečo viac, než len letný románik.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás