Logo
Reklama

Rýchle pohostenie pre návštevu: Hummus z pečenej MRKVY zbaštia ako nič!

Hummus z pečenej mrkvy.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zdravý a chutný hummus z pečenej mrkvy očarí návštevu, ale tento jednoduchý recept je výbornou voľbou aj ako "niečo dobré pod zub" k filmovému večeru. Nech už ho pripravíte pri akejkoľvek príležitosti, môžete sa spoľahnúť, že sa zje veľmi rýchlo!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás