Logo
Reklama

Rýchle OBRÁTENÉ REZNE z bravčového karé: Dobrý nápad na sviatky!

Jednoduché a rýchle obrátené rezne.

Zdroj: Dobré jedlo/Mária Abrahámová

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Síce obrátené rezne nechrumkajú tak ako klasické, ale sú extra šťavnaté a rýchle. Budú vám chutiť aj cez sviatky k šalátu alebo zemiakovej kaši.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás