Logo
Reklama

WOW, nádhera: Stoly začali zdobiť rodinné klenoty!

Srnčí chrbát s kandizovaným ovocím

Zdroj: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Srnčie chrbty, štedráky, bajgle aj záviny, metrové a iné poriadne krémové koláče, prípadne torty. Stoly zdobia rodinné klenoty, ktoré sa v našich rodinách dedia z pokolenia na pokolenie.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás