Logo
Reklama

Oškvarkové hody: Recepty na TRADIČNÉ SLOVENSKÉ škvarkovníky, nátierku, osúch aj placky!

Fašiangové škvarkovníky.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Milovníci tradičného slovenského jedla si prídu na svoje! Vyskúšajte oškvarkový osúch s cibuľou a pochutnajte si na oškvarkových rožkoch, plackách, nátierke či škvarkovníkoch. Jednoduché recepty vás presvedčia!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás