Logo
Reklama

Naučíme vás robiť LIKÉROVÉ ŠPICE: Takto sa určite podaria!

Likérové špice

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tieto zákusky nepatria len do retro cukrárne. Ak ich pripravíte z poctivých surovín ako náš šéfkuchár Ľuboš, majú miesto aj v dnešnej gastronómii. Netrápte sa ich nedokonalým tvarom, aj tie vaše budú roztomilé a chutné!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás