Logo
Reklama

Najlepšia PARADAJKOVÁ POLIEVKA: Vyhráva u vás slovenská alebo talianska?

Talianska paradajková polievka.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Voňavé paradajky sú súčasťou polievky, ktorá je obľúbeným jedlom v mnohých kuchyniach po celom svete, pričom každá krajina jej dodáva vlastný a jedinečný šmrnc. Na Slovensku polievka jemne vonia škoricou a v Taliansku polievke zase kraľuje bazalka.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás