Posúch s kapustou

Dobré jedlo/Laura Witteková

5 naj KAPUSTOVÝCH z Dobrého jedla: Vyskúšali sme a milujeme ich

Biela, červená, surová aj kyslá. Sme do nej, lebo je plná vitamínov a v kuchyni s ňou nehrozí žiadna nuda.

KAPUSTOVÉ ZÁVITKY

Kapustové závitky
Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

4 PORCIE, PRÍPRAVA 45 MINÚT, VARENIE 10 MINÚT, PEČENIE 50 MINÚT

Potrebujete:

  • 1 staršiu žemľu
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • 1 bielu kapustu
  • 1 cibuľu
  • 1 lyžicu masla
  • 1 zväzok petržlenovej vňate
  • 250 g bravčového mletého mäsa
  • 1 vajce
  • 4 lyžice dlhozrnnej ryže
  • 1 lyžičku sušeného majoránu
  • 4 lyžice oleja
  • 1 lyžicu rasce
  • 200 ml paradajkovej šťavy
  • 200 ml zeleninového vývaru
  • štipku škorice
  • soľ, mleté čierne korenie

Postup je na ďalšej strane...