Logo
Reklama

Máte doma cestoviny? Ponúkame 3x PENNE s fantastickou omáčkou

Cestoviny s omáčkami

Zdroj: Dobré jedlo

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Typickým druhom cestoviny k hustejším omáčkam sú penne, ale môžete ich nahradiť podobne veľkými cestovinami, ako sú farfalle, fusilli, gnocchi, makaróny či ziti. Omáčka k nim priľne takisto dobre.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás