Postup

 krok

Formu na srnčí chrbát vystelieme po celom obvode potravinárskou fóliou. V miske vymiešame mascarpone s práškovým cukrom, vanilínovým cukrom a s kyslou smotanou. Vmiešame podľa návodu rozpustenú želatínu a spolu premiešame. Do formy rozotrieme časť plnky, uložíme maliny, natrieme zvyšnú plnku, povrch uhladíme a odložíme do chladničky stuhnúť.

 krok

Čokoládu na varenie vo vodnom kúpeli rozpustíme spolu s maslom a necháme chvíľu vychladnúť. Po stuhnutí formu vyberieme z chladničky. Na povrch plnky vo forme rozotrieme časť čokoládovej polevy, ktorú necháme dobre stuhnúť.

 krok

Potom formu prevrátime na pracovnú dosku, vyklopíme a fóliu odstránime. Celý povrch polejeme zvyšnou čokoládovou polevou, ktorú necháme v chlade znova stuhnúť.

Kategórie