KURACIE prsia s medovým baklažánom: Poriadne sladká delená strava
8. 10. 2020, 8:24 (aktualizované: 31. 5. 2024, 9:23)

Zdroj: Dobré jedlo
Reklama
Medové kuriatko vám dnes zlepší náladu.
- Dĺžka prípravy (min): 45
- Počet porcií: 4
- Náročnosť: stredná
Suroviny
Potrebujeme:
- 4 ks kuracie prsia
- 1 ks väčší baklažán
- 2 lyžice olivového oleja
- 1 lyžica čili pasty
- 2 až 3 lyžice tekutého medu
- 1 ks soľ
Postup
Krok 1
Kuracie prsia umyte, osušte a preložte na plech vystlaný papierom na pečenie. Mäso pokvapkajte olivovým olejom a osoľte.

Video Player is loading.
Vynikajúca kuracia paella podľa kuchára Ľuboša: Lepšiu ste nejedli!Krok 2
Rúru vyhrejte na 180 - 200 °C. Baklažán umyte a priečne pokrájajte na tenké plátky. V miske vymiešajte med a čili pastu. Pridajte plátky baklažánu a dôkladne premiešajte.
Krok 3
Baklažán pridajte ku kuraťu a vložte do vyhriatej rúry. Pečte asi 40 minút a podávajte s obľúbeným listovým šalátom.