Logo
Reklama

Kelový prívarok s hovädzím mäsom a pretlakom kvôli farbe

Anza

Zdroj: Anza

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Kelový prívarok s hovädzím mäsom a pretlakom kvôli farbe

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
BANÁNOVÝ OBLÍŽ PRST: Zákusok, ktorý vás zbaví zimnej depresie!1:35Parádna ODTUČŇOVACIA KAPUSTOVÁ POLIEVKA: Máme SUPER RECEPT!0:38Podľa čoho spoznám v obchode kvalitný med? Viete, ako sa falšuje?0:44
Výber pre vás