Logo
Reklama

Jedlo môjho detstva: ŽEMĽOVKA Romana Poláčika aj RECEPT!

Roman Poláčik

Zdroj: Peter Zakovic

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Milujem každú jej ingredienciu zvlášť... no keď sa spoja v tejto dobrote, ktorú mi robievala mamina, som zas doma na Orave a mám desať rokov. Dokonalý stroj času,“ usmieva sa herec Roman Poláčik.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás