Logo
Reklama

HUBY s mäsom? Veľká téme nielen pre hubárov: Nech sa páči recepty

Rizoto z lesných húb, zo šalotiek, z bieleho vína a teľacieho mäsa

Zdroj: Vermillon

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Milí hubári, držíme palce, aby sa vaše košíky plnili až po okraj.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás