Logo
Reklama

Fotopostup receptu na PLNENÉ KOKOSOVÉ JEŽE: S nami sa vám podaria na jednotku!

Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Rezy lamington, známe aj ako kokosové ježe, niekto pečie bez plnky, ale my vás naučíme tradičný recept s lekvárovou plnkou s fotopostupom krok za krokom. Takto chutia najlepšie!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás