Reklama

Fantastická NÁTIERKA BUDAPEŠŤ: Zamiešate ju ŠUP ŠUP a zjete bleskovo!

Nátierka Budapešť zachutí celej rodine - výborný recept!

Zdroj: Marek Bartoš/Gurmet

Reklama
Katarína Brunovská

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Či už na raňajky alebo ako rýchlu večeru, túto domácu nátierku budete milovať. Ako inak, je v nej tradičná maďarská paprika, a chutí fantasticky.

Stačí vám na ňu hŕstka surovín! Táto domáca nátierka inšpirovaná maďarskými chuťami je veľmi chutná a vďačná, takže patrí medzi obľúbené. Zamiešajte si ju už dnes...

Zdroj: Marek Bartoš/Gurmet

Nátierka Budapešť zachutí celej rodine - výborný recept!

Nátierka Budapešť

8 až 10 porcií, príprava 15 minút

Potrebujete:

  • 250 g jemného tvarohu
  • 3 lyžice mlieka
  • 2 lyžičky mletej papriky
  • pol červenej papriky
  • 1 cibuľa
  • soľ

POSTUP:

  1. Tvaroh dajte do misky, postupne pridávajte mlieko a vidličkou ho prešľahajte. Vmiešajte mletú papriku.
  2. Červenú papriku aj cibuľu nakrájajte najemno a pridajte do nátierky. Osoľte, premiešajte a ihneď podávajte. Dobrú chuť!

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás