Logo
Reklama

Fandíme SLOVENSKEJ kuchyni: Toto sú naše tradičné poklady

CESNAČKA V BOSNIAKU S ÚDENOU PARENICOU

Zdroj: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Je skvelé, že zručnosti praprastarých mám sa zachovali aj v týchto rýdzo domácich receptoch, ktoré vykutral náš kuchár Ľuboš.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás