Logo
Reklama

Domáca barbecue omáčka s rebierkami, čo sa budú rozpadať: Návod, ako ich pripraviť

Bravčové rebrá s barbecue omáčkou.

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Recept na pečené bravčové rebrá s barbecue omáčkou od nášho šéfkuchára Ľuboša Mega si poriadne odložte! Takúto dobrotu si podľa fotopostupu pripravíte doma "ľavou zadnou".

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás