Logo
Reklama

Cuketové PLACKY: Recept od šéfkuchára je výborný a má pre vás aj super PLACKOVÉ TIPY!

Cuketové placky.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Šéfkuchár Ľuboš Mego odhaľuje tajomstvá dokonalých placiek, ktoré môžete pripraviť z takmer akejkoľvek zeleniny. Naučte sa, ako zvoliť ideálne suroviny pre neodolateľnú chuť.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás