Logo
Reklama

CESTOVINY ako hlavné a sýte jedlo? Jasné, že špagety!

s

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tie máme doma vždy, korona, nekorona, vyčarujeme z nich rýchly obed alebo večeru. No typickým predstaviteľom dlhých cestovín (pasta lunga), ktoré zasýtia, sú okrem špagiet tagliatelle alebo linguine. Strojčekom na cestoviny si ich viete vyrobiť sami.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás