Logo
Reklama

BRAVČOVÁ KRKOVIČKA: Šťavnatý kus mäsa poriadne zasýti! Máme overené recepty

Pečená bravčová krkovička s bylinkami.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Bravčová krkovička patrí k najmastnejším mäsám, no jej vôni z pekáča alebo z hrnca mnohí neodoláme. Vyskúšajte naše šťavnaté recepty!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás