Reklama

Blesková pochúťka: Panini s lososom a sušenými paradajkami chutí báječne!

Panini s lososom a sušenými paradajkami.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Tatiana Kubicová

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Poďte si s nami pripraviť jednoduchý a rýchly recept na chutné panini. Kombinácia lososa a paradajok s kôprovým dipom vám zachutí!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Luxusné OBLOŽENÉ CHLEBÍČKY si zvládnete pripraviť aj doma
    Zdroj: Gurmet, Canva

    Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

    Panini s lososom a sušenými paradajkami.

    PANINI S LOSOSOM A SUŠENÝMI PARADAJKAMI

    4 PORCIE, PRÍPRAVA 20 MINÚT

    Potrebujete:

    Na kôprový dip:

    • 100 g majonézy
    • 100 g hustého jogurtu gréckeho typu
    • 1 jarná cibuľka
    • za hrsť kôpru
    • soľ, korenie
    • 1 bio citrón

    Na panini:

    • 4 panini žemle
    • 2 lyžice olivového oleja
    • 200 g údeného lososa
    • čerstvý špenát
    • 50 g sušených paradajok

    POSTUP:

    1. V miske zmiešajte majonézu s jogurtom, vsypte nadrobno nakrájanú cibuľku, nasekaný kôpor, osoľte a okoreňte. Pridajte citrónovú kôru z polovice citróna a dochuťte citrónovou šťavou. Všetko dobre premiešajte.
    2. Panini žemle prerežte, potrite olivovým olejom a opečte na grilovacej panvici. Potom obe vnútorné strany potrite kôprovým dipom. Na spodnú časť žemle navrstvite plátky údeného lososa, sušené paradajky a špenátové listy. Prikryte druhou časťou žemle a podávajte

    Autori článku

    Tatiana Kubicová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.

    Veronika Kollárová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.