Logo
Reklama

Ako uvariť najlepší RYŽOVÝ NÁKYP? Rady a RECEPT od šéfkuchára, na ktoré sa môžete spoľahnúť!

Ryžový nákyp s marhuľami.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tradičný ryžový nákyp sa vám s receptom a radami nášho šéfkuchára podarí krásne šťavnatý hneď na prvý šup! Garantujeme vám, že bude ešte lepší, než si pamätáte z detstva.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás