Logo
Reklama

Ako chutí ČIERNA RYŽA? V tomto šaláte FANTASTICKY! Vyskúšajte jednoduchý RECEPT s koriandrom

Šalát z čiernej ryže.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Možno ste si čiernu ryžu v obchode doteraz ani nevšimli, ale zmeňte to a urobte z nej chutný šalát. Je bohatým zdrojom antioxidantov a prospešná je aj pre tráviaci systém. Povariť ju však musíte dlhšie, potrebuje 40 až 60 minút, pretože jej zrnká sú tvrdšie a suchšie.

Diskusia

(0)

Autori článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás