Cícerová polievka.

Dobré jedlo/Laura Witteková

5 večerí pre tých, ktorí nemajú čas: SERVÍRUJETE už za pol hodiny

Štipka orientu s večerami na celý týždeň urobí divy. Zohrejú vás ešte viac ako inokedy a uspokoja všetky rozmaznané jazýčky.

CESTOVINY S KURACÍM MÄSOM A BALZAMOVOU GLAZÚROU

Cestoviny s mozzarellou.
Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

4 PORCIE, PRÍPRAVA 5 MINÚT, VARENIE 15 MINÚT, PEČENIE 10 MINÚT

Potrebujete

  • pol šálky balzamového octu
  • štvrť šálky cukru
  • 2 lyžice medu
  • 350 g cestovín (špirálok)
  • 2 kusy kuracích pŕs
  • 2 lyžičky talianskych byliniek
  • 1 lyžičku cesnaku v prášku
  • 10 cherry paradajok
  • 150 g mozzarelly
  • soľ, mleté čierne korenie
  • olivový olej

Postup je na ďalšej strane...