objednať časopis
všetky kategórie
hroznový cheesecake

Dobré jedlo/Laura Witteková

5 sviežich CHEESECAKES: Dokonalé koláče na horúci deň

Zväčša ich netreba dlho vypekať a plnka z tvarohu, mascarpone či ricotty je príjemne svieža. nech žijú cheesecakes!

ČUČORIEDKOVÝ CHEESECAKE

Čučoriedkový cheesecake
Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

1 KUS, PRÍPRAVA 40 MINÚT, PEČENIE 70 MINÚT, CHLADENIE 8 HODÍN

Potrebujete:

  • 220 g sušienok Hobbits (kakaových)
  • 75 g roztopeného masla

Na náplň:

  • 500 g mascarpone
  • 200 g kyslej smotany
  • 1 lyžičku vanilkového extraktu
  • 6 lyžíc cukru (trstinového, kokosového)
  • 220-250 g čučoriedok (plus na ozdobu)
  • 40 g kukuričného škrobu (alebo vanilkového pudingového prášku)

Na polevu:

  • 200 g kyslej smotany
  • 100 g bielej čokolády

Postup je na ďalšej strane >>>