Logo
Reklama

Môže sa MED POKAZIŤ? Toto nikdy nerobte, hovorí včelár!

Ako a v čom skladovať med? Dozviete sa v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie.

Zdroj: Valentyn Volkov/Shutterstock

Reklama

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo

S včelárom Milanom Kozickým sme sa v najnovšom podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozprávali o tom, či má med záručnú dobu, ako a v čom ho máme skladovať. Dozviete sa tiež, ktorý med je najzdravší a prečo niektorý stojí aj 400 Eur.

Diskusia

(0)

Autor článku

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo
Šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.
Výber pre vás