Logo
Reklama

Ako sa FALŠUJE MED? Urobte si domáci test! Vysvetľuje včelár

Ktorý med kryštalizuje menej a ktorý viac? Dozviete sa v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie.

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo

S včelárom Milanom Kozickým sme sa v najnovšej časti podcastu Dobré jedlo pre Zdravie rozprávali o tom, či sa med môže pokaziť, ktorý med je najvzácnejší a čo všetko sa dá vyčítať z etikety.

Diskusia

(0)

Autor článku

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo
Šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.
Výber pre vás