Reklama
Späť na článok
Prehrať video
Načítava sa
Zdroj: Laura Witteková / Dobré jedlo
V detstve nenávidená, v dospelosti milovaná: Kôprová omáčka je skvost. Pripravte ju takto!
Zdroj: Dobré jedlo/Mária Abrahámová
Mrazený pozná každý: No už ste jedli masť z medvedieho cesnaku?
3/21
Maslo nechajte rozpustiť pri izbovej teplote aj pol dňa. Potom ho dajte do misy, primiešajte ostatné suroviny a rukami dobre premieste.
Zdroj: MATEJ KALINA
Sponzorované
Nerozhadzuj, ušetri! Používaj sporenie Lišiak digital.
Sponzorované
Keď Big Mac chutí ako rodinná tradícia od McDonald's
FOTO Obrovský úspech vedcov: Oživili bájneho vlka, ktorý žil pred tisíckami rokov
Americké clá spomalia ekonomický rast eurozóny, domnieva sa člen Rady guvernérov ECB
Košíčky s cviklovou nátierkou: Skvelá chuťovka pre šibačov od Martiny Gromovej!
Sponzorované
Pražská americká vysoká škola podporuje talentovaných študentov v psychológii
NATIVIO