Logo
Reklama

Čo dnes variť? Vyberte si z typických jedál MAĎARSKEJ kuchyne

koložvárska kapusta, postup

recept:
6 PORCIÍ, PRÍPRAVA 30 MINÚT,
VARENIE 90 MINÚT
• 1 kg mletého bravčového pliecka
• bravčová masť, olej
• 2 až 3 cibule
• 3 strúčiky cesnaku
• sladká mletá červená paprika
• mletá rasca
• bobkový list
• voda alebo vývar
• 1 kg kvasenej kapusty
• 250 g guľatozrnnej ryže
• soľ, mleté čierne korenie
• 3 jemne pikantné klobásky
• 200 ml kyslej smotany
• 200 ml smotany na šľahanie
1. Na masti osmažte polovičné množstvo najemno
nasekanej cibule, pridajte cesnak, ml

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Ak máte radi všetko, čo je pikantné, potom je maďarská kuchyňa práve pre vás.

Diskusia

(0)

Výber pre vás