Reklama
Späť na článok
Zahreje telo i dušu: Krémový RYŽOVÝ PUDING so zázvorom s pečenými hruškami nemá chybu!
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Raňajková kaša trochu inak: Krúpová s pošírovanými hruškami je výborná pre vaše bruško
Receptov na najlepšie JABLKOVÉ KOLÁČE nikdy nie je dosť! Vyskúšajte aj tento jednoduchý
V záplave sladkého dobre padne aj slaný koláč: Recept na QUICHE s hruškami a modrým syrom
Nealkoholický JABLKOVÝ PUNČ bude hitom tejto zimy! Mňam, to je pochúťka...