Reklama
Späť na článok
Lepšie a ľahšie, než žemľovka! Pomíňajte staré croissanty v tomto recepte
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Potraviny po záruke? Nevyhadzujte ich! Veď sú ešte dobré...
Receptov na najlepšie JABLKOVÉ KOLÁČE nikdy nie je dosť! Vyskúšajte aj tento jednoduchý
Vraj najlepší koláč na svete: Poďte si upiecť nórsky KOLÁČ SO SNEHOVOU PUSINKOU
Bože, to je dobrota! Recept na domáce oblátkové KINDER REZY budú milovať malí aj veľkí!