Reklama
Späť na článok
Bleskový recept na koláčiky z lístkového cesta: Upečte si DŽEMOVÉ VLOČKY
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Extra ľahký RECEPT na čokoládový koláč: Toto si musíte upiecť!
Vraj najlepší koláč na svete: Poďte si upiecť nórsky KOLÁČ SO SNEHOVOU PUSINKOU
Bože, to je dobrota! Recept na domáce oblátkové KINDER REZY budú milovať malí aj veľkí!
Recept na COOKIES: Arašidové maslo a ríbezľový džem v nich priam spievajú!