Logo
Reklama

Vyrobené na Slovensku: Šťavnaté BOBUĽKY

Jozef Mertuš a Ivan Kovben

Zdroj: ROBO HUBAČ

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nedá sa im odolať, aj keď tento rok si na ich úrodu museli naši pestovatelia počkať dlhšie. No trpezlivosť sa vypláca. Super zdravé a čerstvé drobné ovocie z našich sadov chutí najlepšie!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás