Logo
Reklama

Vylepšené FRANCÚZSKE ZEMIAKY Ivety Malachovskej: Takto ich robí svojmu Martinovi!

S manželom Martinom milujú spoločnosť a dobré jedlo. Silvestra oslávili v známom piešťanskom hoteli.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/Cm1qNNkK601/

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Naša mama nás so sestrou zapájala do kuchynských záležitostí od malička. A tieto jej francuzáky vylepšené hráškom milujeme doma úplne všetci," prezradila Dobrému jedlu známa moderátorka, ktorá s manželom Martinom miluje variť aj ochutnávať všakovaké dobroty. Páči sa, venovala vám svoj recept!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás