Ovocné slimáčiky s kardamómom

shutterstock

ŠPAJZA u Josefa Maršáleka a jeho višňové SLIMÁKY SO ŠKORICOU

U Josefa Maršáleka sa človek nenudí, najmä taký, čo rád varí...

Josef Maršálek
Josef Maršálek
Zdroj: archív

Obyčajné maslo?

V cukrárčine je nenahraditeľné a pri väčšine dezertov hlavným nositeľom chuti. Preto milujem čerstvé, kvalitné 82-percentné maslo od Madety z Južných Čiech.

Obyčajné maslo?
Obyčajné maslo?
Zdroj: archív

Iskru, prosím!

Bez metalických farieb a trblietok v rôznych odtieňoch by moja práca nemala môj rukopis. Nakupujem ich cez www.monacoint.com od dobrej známej Hany Monaco. Veľmi ju obdivujem.

Mám rád kvety

Samozrejme, jedlé a neošetrené chémiou. Nosím si také zo zahraničia. Dajú sa sušiť, zamraziť, kandizovať, sladiť... Najradšej ich používam na prípravu sirupov a rôsolov.

Mám rád kvety
Mám rád kvety
Zdroj: archív