Logo
Reklama

Rýchla škola varenia s KORENÍM na zaváranie aj do čaju

Nové korenie

Zdroj: archív

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nové korenie... To sú tie guľôčky veľké ako malý hrášok, ktoré v sebe ukrývajú štipľavú chuť. Pripomína korenistú zložku v klinčekoch, škorici, či muškátovom oriešku.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás