Nové korenie

archív

Rýchla škola varenia s KORENÍM na zaváranie aj do čaju

Nové korenie... To sú tie guľôčky veľké ako malý hrášok, ktoré v sebe ukrývajú štipľavú chuť. Pripomína korenistú zložku v klinčekoch, škorici, či muškátovom oriešku.

1. NA ZAVÁRANIE
Nové korenie určite vždy nájdete v zmesiach používaných na nakladanie zeleniny, ale aj ovocia.

2. DO ČAJU
Korenie dá správnu chuť čajovej zmesi na prípravu zahrievajúcich nápojov.

Chicken,Curry,With,Different,Spices,On,Dark,Background
Čítajte viac
Testovali sme KARÍ KORENIE a poznáme najchutnejšieho viťaza!

3. MLETÉ MÄSO
Pridajte ho do domácej sekanej, fašírok aj švédskych mäsových guliek.

4. KURACÍ VÝVAR
Bez nového korenia by to nebolo ono.

5. DO JABLKOVÉHO KOLÁČA
Mleté sa hodí aj do sladkého – napríklad ku škorici do jablkového koláča.

Článok pokračuje na ďalšej strane >>>